Skip to main content
0

Summer Camp 2023

11. - 13. august

3-päevane treeninglaager koos 6 erineva Les Mills treeninguga (kavas nii jõu-, kardio-, tantsu kui ka keha- ja meele trenne)! 4 lahedat ja informatiivset workshoppi/loengut nii toitumise, treeningu kui ka keha-meele kohta.

Les Mills treeningud

Kavas on Les Mills rühmatreeninguid igale maitsele – BodyAttack, BodyPump, BodyStep, BodyJam, BodyCombat ning BodyBalance. Treeninguid viivad läbi kõige kõrgemate tasemetega Les Mills treenerid Eestist ning rahvusvahelise koolitajana Soomest tuleb külalistreenerina trenne andma ka Hanne Vilpponen (Soome). 

Koolitused

Lisaks treeningutele on plaanis ka 4 erinevat koolitust, mida viivad läbi vaid oma ala professionaalid ja Eestis kõrgelt tunnustatud õppejõud/koolitajad. Nende hulgas Siim Kelner (EKR 7 Meistertreener ja TÜ Loodus- ja Terviseteaduste Instituudi õppejõud), Kendra Kairi Vaino (EKR6 tasemega toitumisterapeut ja EKR5 kutsega koolitaja), Diana Zintsenko (Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatuse liige) ning Marie Pullerits (EKR 4, Nooremtreener ja International Yoga Alliance’i joogaõpetaja, kellel on ka kraad psühholoogias).